Bezoek onze Facebook pagina

Welkom op de website van Podotherapie Rosmalen.

Podotherapie valt onder de zorgberoepen. Dat wil zeggen wij zorg blijven verlenen en open blijven. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en de overheid. 

Tijdens COVID-19 kunnen alleen mensen behandeld worden waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Wij verzoeken u om alle vragen naar waarheid te beantwoorden voor uw en onze veiligheid.

-Heeft u corona?
-Heeft U nu een huisgenoten/gezinsleden met corona?
- Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
-Heeft U een of meerdere symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn,benauwdheid, koorts (meer dan 38 gr)?
-Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
-Bent u in thuisisolatie?

Als het antwoord "ja" is op een van onze vragen dan kunnen wij op dit moment helaas geen afspraak met u maken.

Mocht uw gezondheidstoestand veranderen tussen het moment van het maken van de afspraak en de daadwerkelijke afspraak, verzoeken wij u de afspraak te annuleren.

Nog wat extra aanwijzingen:

-Kom niet naar de praktijk zonder afspraak.
-Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
-Kom alleen naar Uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen. 
-Verlaat na de behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.
-Wij vragen U bij het betreden van de praktijk uw handen te desinfecteren met handalchohol. In de wachtkamer is daarvoor een dispenser beschikbaar.


Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden. Om U nog beter van dienst te zijn, zijn we nu ook bereikbaar via het internet. U kunt onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelmethoden, nieuws en nog veel meer. Via de website kunt u bovendien vragen stellen.

Voeten kennen een vernuftig systeem van 26 afzonderlijke botten en 33 gewrichten, omgeven door een web van spierweefsel en zenuwen. Met iedere stap wordt een kracht van 2 á 3 keer het lichaamsgewicht op voet en enkel uitgeoefend en beïnvloeden de bewegingen in de voet de functie van de enkel, knie, heup en rug. We nemen gemiddeld ongeveer 8.000 stappen per dag, dus het is vrij logisch dat iedereen wel eens klachten ondervindt als gevolg van het disfunctioneren van de voeten.
Gaan de klachten aan de voeten en/of benen en rug niet vanzelf over of blijven deze herhaaldelijk terugkomen, dan kunnen de podotherapeuten van Podotherapie Rosmalen u misschien helpen.