Directe toegankelijkheid

U kunt bij ons terecht met, maar ook zonder verwijzing van uw huisarts of specialist. Natuurlijk mag u nog steeds een afspraak maken bij de huisarts maar dat is niet meer verplicht.  De huisarts blijft een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. Zo zal de podotherapeut uw huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet op prijs stelt.

Komt u zonder verwijzing voor een onderzoek bij ons in de praktijk, door dan wordt er een ‘rode vlaggen’screening afgenomen (door wet bepaald) om te kunnen bepalen of u toch niet eerst naar uw huisarts zou moeten gaan. Rode vlaggen zijn signalen dat er iets mis zou kunnen zijn. Dat kan maar hoeft niet. Hieronder vindt u een aantal vragen  voor directe toegankelijkheid podotherapie. Deze hoeft u alleen in te vullen, wanneer u geen verwijzing  voor Podotherapie heeft. Wanneer u alle vragen  met “Nee” heeft kunnen beantwoorden is een verwijzing niet noodzakelijk. Heeft u één of meer vragen met “Ja” moeten beantwoorden heeft u een verwijzing van uw (huis)arts nodig. Twijfelt u, dan kunt u beter eerst u huisarts raadplegen en een verwijzing halen.
Tevens bestaat de kans dat de verzekeraar, WEL een verwijsbrief nodig heeft, wij adviseren u daarom zelf van te voren u eigen polis te raadplegen.

Contact


E-mail ons
info@podotherapierosmalen.nl

Vul het contactformulier inPodotherapie Rosmalen
Koningstraat 82
5241 TP Rosmalen